Cautare

1561 de rezultate pentru "elena merisoreanu" (8.68 secunde)
Elena Udrea - ministru al Turismului (demis) si ministru interimar al Mediului. O ancheta parlamentara a decis ca Elena Udrea a incalcat legea.
Experta si ea in bioenergie, Doina Elena Manolea este in prezent sefa Inspectoratului Teritorial de Munca din Capitala si este membra PD-L in organizatia sector 4, pastorita de primarul Cristian Poteras. ... Doina Elena Manolea, sotia parapsihologului presedintelui Traian Basescu, Aliodor Manolea, este sefa Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti.
Intrebat despre inregistrarile pe care le are cu Elena Udrea, Vanghelie a raspuns:
Momentan, unica deosebire esentiala intre cei doi consta in faptul ca Elena Udrea inca nu a devenit Academician, asa cum a fost Elena Ceausescu.
• Succesuri marca "Elena Udrea" la dezvoltarea limbii romane: ... • Elena Udrea este incantata de decizia PD-L de boicotare a posturilor de televiziune "ostile". ... Dar de ce o fi jenant pentru Elena Udrea sa fie din Plescoi?
De altfel, afirmatia aroganta a lui Berceanu privind suplimentarea impozitelor pentru detinatorii de Audi Q 7 a fost un atac pe fata la Elena Udrea, posesoarea unui asemenea autoturism.
Asta ar trebui sa se intample daca ar fi sa ne luam dupa angajamentele unor ministri de baza ai Cabinetului, Vasile Blaga si Elena Udrea.
Jurnalistii o iau peste picior pe Elena Udrea si o citeaza in momentul in care le-a zis satencelor ca "Femeile, in special cele tinere, apreciaza sansa de a fi elegante si de a nu trebui sa poarte doar bocanci".
Pentru alegerile din 2008, Elena Udrea a utilizat cu curaj toate trucurile populiste: ... Ca ministru al Turismului, Elena Udrea s-a transformat pe sine insasi intr-un brand, neezitand a se pune in ale mai inedite pozitii (politice).
Noul presedinte interimar al PDL Bucuresti, Elena Udrea, si-a luat functia in primire. ... Ulterior, in presa au aparut informatii potrivit carora functia reprezinta o trambulina pentru Elena Udrea care s-o propulseze in cursa pentru Primaria Capitalei.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a negat ieri, "vehement si categoric", zvonurile potrivit carora ar avea intentia de a pleca din PD-L impreuna cu alti membri ai partidului.
Elena Udrea ar fi trebuit sa demisioneze din Guvern, dupa ce a votat in partid pentru varianta demisiei premierului Emil Boc. ... Elena Udrea a ales insa.
Elena Udrea nu renunta la ideea ca membrii PDL sa aleaga intre functiile publice si afaceri cu statul.
Elena Basescu, fiica presedintelui, apare intr-un top 100 mondial al femeilor care sustin legalizarea drogurilor usoare realizat de o revista canadiana. ... Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, se numara printre cele 100 de femei din toata lumea care sustin legalizarea drogurilor usoare.
Udrea mai are de invatat ca sa fie premier Presedintele Traian Basescu apreciaza ca Elena Udrea este unul dintre cei mai buni politicieni ai PDL, insa sustine ca, pentru functia de premier, presedinte de partid sau sef al statului este nevoie, pe langa inteligenta si abilitate, de experienta de viata.
Dupa vot, Elena Udrea a multumit si a precizat ca daca organizatia Bucuresti va merge pe mana ei, cu siguranta va castiga.
Elena Udrea a castigat sefia PDL Bucuresti, filiala pe care a condus-o interimar in ultimele luni, cu 979 de sustineri "pentru"
Europarlamentarul PDL Elena Basescu, membra a delegatiei PE de observare a alegerilor din Republica Moldova, a apreciat ca autoritatile de la Chisinau au depus eforturi pentru ca acestea sa se desfasoare corect, impartial si liber, iar numarul mare de observatori elimina orice suspiciune de frauda.
Ministrul Elena Udrea a fost la un pas sa pice, in momentul in care parasea sala in care au avut loc alegerile in filiala PDL Ilfov Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a participat la sedinta Consiliului National de Coordonare al PDL Ilfov.
'Elena Basescu, alias Eba, fiica presedintelui Traian Basescu, este in continua ascensiune si da semne clare ca se pregateste pentru o cariera politica la un nivel si mai inalt, in ciuda tabloidelor care insinuau, peste vara, ca EBA ar vrea sa abandoneze politica de dragul maritisului cu Syda.
google-analytics.com